אקנה אחרי רואקוטן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/07/2008 | 20:32 | מאת: לי

בת 34, טופלתי ברואקוטן לפני 11 שנים בהצלחה רבה. מאקנה בינונית-קשה לפנים חלקות וללא צלקות במשך 11 שנים. לפני כמה חודשים החלו לי שוב פצעים. בהתחלה 1-2 ורק מידי פעם ועכשיו כל הזמן 5-6 באופו קבוע. הרופא רשם לי אקנה מיצין פלוס ולא עוזר. רק גורם לאדמומיות ופיגמנטציה ומגרה יותר את הפצעים. אני אוכלת מאוזן ושותה המון מים. הפצעים הם שונים ממה שהיה לי בעבר. הם אדומים ומוגלתיים אך נראים יותר כפצעים פנימיים ומשאירים צלקות. הם לא עוברים במשך שבועות ארוכים. האם השפעת הרואקוטן פגה?

02/07/2008 | 12:29 | מאת:

יתכן שיש לך צורך במחזור טיפול נוסף ברואקוטאן. אך יתכן גם שמדובר בווריאציה שונה של האקנה:דווקא אצל נשים בגילך יכול להיות אקנה שהרקע שלו הוא יותר הורמונאלי ואז גם הטיפול יהיה שונה.לכן עליך לפנות למומחה המתמצא היטב בבעיה כמו שלך .