גירודים והזעה בכל הגוף בעיקר מהבטן ומעלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

01/07/2008 | 15:18 | מאת: דניאלה

שלום רב יש לי שאלה לבעלי היקר יש בעיה שמלווה אותו למעלה משנתיים ברגע שמגיע הקיץ בעלי מתגרד בלילה ללא הפסקה, במיוחד בחלק העליון של הגוף, בבטן בגב ובידיים כמעט מידי לילה. הוא ניכנס להתקלח וגם לאחר אמבטיה הגירוד חוזר, כמו כן גם הפעלה של מזגן לא עוזרת. כמו כן הוא גם מזיע המון ברגע שהוא מתחיל להתגרד. התופעה הזו לא מופיעה בחורף אלא רק לקראת עונת הקיץ החמה שלנו, החל מחודש אפריל-ספטמבר לערך. כיצד ניתן לטפל בבעיה זו, זה מקשה עליו בלילה וזה הורס כמובן את שינתו. אשמח לדעתך המקצועית

02/07/2008 | 12:29 | מאת:

צריך לבדוק היטב את בעלך ולברר באם תופעת ההזעה והגרד מלוות גם בהופעת פריחה ואיזה סוג של פריחה ורק כך אפשר לנסות ולהתקדם לאיבחון יותר מדויק שיאפשר מצידו טיפול יעיל .