אקנה - עזרה בבקשה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/06/2008 | 19:44 | מאת: רן

שלום, אני סובל מאקנה. האם מים רותחים עשויים לייבש את הפצעים? טיפול בלייזר מומלץ? ואם כן אז איפה? (רצוי באיזור ירושלים) אני כבר כמה חודשים משתמש ב"אקנתרים", וזה עזר לי בהתחלה, אבל כבר הגיע למצב שזה הפסיק לעזור. אני כבר מיואש. יש משהו שאני יכול לעשות? יש טיפול שנחשב הכי טוב? או שרק רופא עור יכול להדריך אותי? תודה ענקית מראש!

29/06/2008 | 23:08 | מאת:

מים רותחים משמשים לבישול, הכנת קפה או תה---לא לטיפול בעור! זה יכול להיות מאוד מסוכן!!!! יש טיפולים רבים להתמודדות עם אקנה, זה תלוי בחומרת הפצעים ובמצב הכללי שלך. אקנה זו מחלת עור ולכן מומלץ מאוד לפנות לרופא/ת עור שיטפל בך.

30/06/2008 | 03:13 | מאת: רן

זה בדיוק מה שאעשה. ד"א, האקנה שלי לא חמורה.

30/06/2008 | 03:15 | מאת: רן

זה בדיוק מה שאעשה. ד"א, האקנה שלי לא חמורה.