פצעים ואדמומיות לאחר גילוח

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/06/2008 | 23:25 | מאת: רן

שלום רב, אני סובל מבעיה זה זמן רב ואיני יודע איך לפתור זאת. לאחר גילוח בסכין יש לי פצעים אדומים בגרון שבאמת מזיקים למראה ואסטתיקה. המון אנשים אומרים לי שזה תוצר של גילוח לא נכון, או שערות צומחות הפוך מתחת לעור. שיניתי סוגים שונים של קצפי גילוח וסכיני גילוח ושום דבר לא עזר. אני אחרי גילוח נוטה לחטא את האזור עם אלכוהול 70%. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת אחת ולתמיד ? תודה ושבוע נפלא

29/06/2008 | 23:11 | מאת:

אלכוהול לאחר גילוח מגביר מאוד אדמומיות. תפסיק להשתמש באלכוהול לאחר הגילוח. נסה לשטוף עם מים קרים לאחר הגילוח וזהו. לא לשים אפטר שייב או קרמים אפילו לא משהו מיוחד לאחר גילוח. רק מים ולנגב בעדינות. באמת השיער שם צומח מתחת לעור וזה מתחיל את הבעיה אבל האלכוהול רק מחמיר את העניין.

19/07/2008 | 11:49 | מאת: רותם

מה אפשר לעשות נגד שערות שצןמחות הפוך התחת לעור? האם זה קשור גם לתזונה? האם יש פתרון הומאופתי לדבר?