גלולות/כתמי עור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/06/2008 | 14:31 | מאת: לימור

לפני חודש הפסקתי לקחת גלולות יסמין מכיוון שנוצרו לי כתמי עור בפסים מעל לשפה רופא העור נתן לי לשים אזומד ג'ל, ושמתי את זה בחודש האחרון ויש שיפור ניכר. האם יכול להיות שזה גם בגלל שהפסקתי את הגלולות? אני שוקלת לחזור לגלולות.

29/06/2008 | 23:06 | מאת:

לרוב הפסקת גלולות לא משפרת את הפיגמנטציה. כנראה שהטיפול באזומד עזר, זה תכשיר מצויין. אם תחדשי גלולות ייתכן עם זאת שהפיגמנטציה תתחזק כי גלולות בשילוב שמש גורמים לפיגמטציה.

02/07/2009 | 14:46 | מאת: עליזה

רכשתי אזומט ג'ל 4% בבית מרקחת רך יש לי חששות מפני הג'ל יש לי עור עדין ןרגיש מאוד