שאלה... :)

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/06/2008 | 19:02 | מאת: טל

שלום :) אגש ישר ולעניין. שנה שעברה לקראת הקיץ, הופיעו על גופי נקודות אדומות קטנות ומגרדות באיזור הבטן. הרופאים אבחנו, אך אני לא זוכרת את השם. הם אמרו שהדבר נגרם מחוסר חשיפה לשמש, לכן הנקודות נמצאות על בטן והאיזורים שאינם חשופים לשמש. הפתרון שלהם היה שיזוף בשמש, שאכן עזר והנקודות נעלמו. הרופאים הבטיחו שזה דבר שקורה פעם בחיים, והגוף מתחסן נגדו. הפלא ופלא, והדבר חזר גם השנה... מה עליי לעשות חוץ מהשיזוף בשמש? איך אני מונעת ומחסנת את הגוף שלי נגד הנקודות? תודה מראש, טל- בת 15 :)

29/06/2008 | 23:13 | מאת:

אם תצייני את שם המחלה, אוכל לענות על השאלה. קשה לדעת במה מדובר רק מהתיאור שלך.