הזעת יתר

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/06/2008 | 10:20 | מאת: שקד

שלום, בת 18 סובלת מהזעת יתר במיוחד בבית השחי אך לא רק, אשמח לשמוע על פתרונות מומלצים.

29/06/2008 | 22:52 | מאת:

תלונה של הזעת יתר מחייבת בדיקת רופא. זה יכול להיות רופא המשפחה שיחליט אם להפנות לרופא עור, או שאפשר לפנות לרופא/ת עור ישירות. יש ראשית לברר את הסיבה, אם קיימת, ואחר כך לטפל. הטיפולים כוללים תכשירים אנטיפרספירנטיים (מעכבי הזעה) שניתנים במריחה, טיפולים תרופתיים, כמו הזרקת בוטוקס לבתי השחי או כפות הידיים, טיפולים ניתוחיים.