ראש מגרד ופצעים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/06/2008 | 09:31 | מאת: גל

שלום. אני סובלת כבר שנים מקשקשת בשער. מכיוון ששערי נוטה להיות שומני מאד אין לי ברירה אלא לחפוף אותו כל יום (בשמפו נגד קשקשים,HEAD & SHOLDERS) אחרת הוא ממש "נדבק לי לראש". לצערי שום שמפו לא מפסיק את תופעת הקשקשת אלא רק מעלים את הקשקשים זמנית. לאחרונה הראש מאד מגרד לי (אין כינים או משהו דומה) ואני מרגישה שממש נוצרים פצעים בקרקפת (בטח כתוצאה מהגירוד). מה ניתן לעשות? יש תכשיר מיוחד שניתן להמליץ עליו? אין לי אפשרות לצמצם את מספר החפיפות כי אז ממש אי אפשר לצאת מהבית... תודה!

04/09/2008 | 20:30 | מאת: אלה

שלום! שכבה אבה של קסקסים בראש שמגרד מאוד. אני מסרקת אותה עם מסרק קינים אך הגירוד הולך ומתחזק. מה עושים? השיער שלי די יבש ודליל גם נושר לצערי השמפויים נגד קסקסים כלל לא משפיעים. בתודה מראש