פריחה בעור ובכל הגוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/06/2008 | 22:31 | מאת: ענת

הי לפני מספר ימים ביתי קיבלה פריחה בכל הגוף שהפחה להיות קשה מאד ואם גירוי וגירוד חזק מאד לאחר הבחנה של רופא נמסר לה שיש לה פריחה מסוג רוזיאה האם יש מישחות מקלות כאב או סריקה או תרופה ביתי בארהב ואני מעונין להביא לה התרופות תודה

25/06/2008 | 13:28 | מאת:

רוזיאה או בשם המלא פיטיריאזיס רוזיאה (לא מדובר בפטריה), היא מחלה שחולפת בעצמה ולא משאירה סימנים לרוב תוך 6 שבועות. המחלה לא מסוכנת ולא גורמת לנזקים. נותנים טיפול רק במקרים שיש גרד טורדני. במקרה כזה מטפלים בכדורים אנטיהיסטמיניים.