לכבוד ד"ר יהב וד"ר שמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור

23/06/2008 | 13:22 | מאת: עינב

שלום שאלתי שאלה על רואקוטן בתאריך 21.6 ואני רואה שאתם עונים על השאלות שנשאלו לאחר מכם.. כבר כמה פעמים אני שואלת שאלות ולא מתייחסים....נראה לי שאני בפורום הנכון לשאילת שאלות על רואקוטן, לא? אני מבינה שיש המון שאלות ושזה לוקח זמן, אבל בדרך כלל עונים על השאלות הקודמוות...עם כל הכבוד אבל גישה זו פשוט גורמת לגלישה הולכת ופוחתת באתר שלכם

25/06/2008 | 12:35 | מאת:

שלום עינב. הסימנים האדומים שנותרים לאחר הטיפול ברואקוטן חולפים מעצמם בהדרגה תוך כחצי שנה. אין צורך לטפל ברטאוויט עכשו. לגבי אקו-פייס, את יכולה להמשיך למרוח. ממליצה לך לחזור לרופא העור שטיפל בך בעוד כשלושה -ארבעה חודשים כדי להעריך את הצלחת הטיפול והצורך בטיפולים נוספים.