אקנה מיצין בתחליב

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/06/2008 | 14:38 | מאת: ליאת

שלום רב. קיבלתי מרשם מרופא עור לתחליב אקנה מיצין. רציתי לשאול מה בדיוק התחליב אמור לעשות? למנוע מפצעים חדשים להופיע/ להעלים את הכתמים? כמה זמן מומלץ להשתמש בתחליב זה? אני משתמשת בו כבר שבועיים ושמתי לב שהתחילו לגדול לי שערות באזור בו אני מורחת. האם זאת תופעת לוואי נפוצה? תודה!

23/06/2008 | 12:15 | מאת:

אין שום קשר ביןצמיחת שיער לבין שימוש באקנמיצין ! מדובר בתכשיר אנטיביוטי שפועל נגד החיידקים שמשחקים תפקיד חשוב בהתהוות נגעי האקנה .התכשיר פועל בעיקר כנגד הנגעים הדלקתיים האדומים. משך הזמן לשימוש נקבע ע"י הרופא המטפל !