פצעים כואבים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/06/2008 | 11:49 | מאת: פליקס

שלום רב דוקטור! לפני שבוע בערך התחלתי לראות שליד בית השחי יש לי פצעים כאלה אדומים אבל אלא לא פצעי בגרות, אלה זה יותר כמו פסים כאלה אדומים משהו כזה והתחלתי להשתמש בדורדורנט 24/7 ופעם הייתי משתמש בו ולא היה לי כלום אבל גם לפני שהיה לי את הפצעים האלה השפרצתי ספרי של נטורלה פורמה ואם אני לא טועה השפרתי ממש קרוב אל בית השחי ויש סיכוי שזה עשה לי את הפצעים לא פצעים אלה כאלה קווים אדומים וקצת צרובים תודה מראש!

23/06/2008 | 12:23 | מאת:

לצערי אין לך ברירה אלא לפנות למומחה ובהקדם !אחת מן התופעות האפשריות שיכולות להתאים לתאור שאתה מתאר - אפשר לטפל בה בהצלחה אך ורק אם אתה פונה למומחה מוקדם ככל האפשר !