אנהידרול פורטה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

20/06/2008 | 10:22 | מאת: רפי

שלום פנינה שמש, אני בן 16 מזיע בכמה אזורים בגוף בינהם בית שכי,כפות ידייים,כפות רגליים וקניתי את התכשיר אנהידרול פורטה ויש לי כמה שאלות 1,העם אני חייב לישמור עליו במקום קריר?? (כי אני לא רוצה שידעו שאני משתמש בזה) ועם כן אז במקום קריר אז במקפיא או למטה?) 2, אני בערב לפני שינה מורח תתכשיר ושאני קם בבוקר אני שוטף עם סבון או שמפו רגיל או שצריך רק עם מים? כי אני רגיל בבוקר להיתקלח ועם אני מורח הלילה בכפות ידיים רגליים ובית שכי אז גם מחר אני צריך למרוח או שלחכות וליראות עם אני מזיע יום אחריי אני חייב את התשובות עד הלילה כי אני רוצה להשתמש בזה כבר היום תודה רבה רבה רבה על התשובות שבת שלום

19/07/2008 | 12:14 | מאת: שירלי

מרחתי לילה אחד את האנהידרול פורטה, ובמשך שלושה ימים רצופים לא הזעתי בכלל, כמו כן כל איזור בית השחי יבש לחלוטין.. האם זה נורמאלי? האם זה לא מסוכן שכך העור הגיב ?? לפני מה שהבנתי צריך למרוח את התכשיר 2 לילות רצופים.. מרחתי רק לילה אחד ואז נוצר יובש וסימנים אדומים ומאז אני לא מזיעה כלל.. אנא הגיבו. תודה