אסטמה של העור אצל ילד בן 5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/06/2008 | 09:44 | מאת: אורית ב.

היי, ילדתי לפני 5 חודשים וכבר מאז שבני בן חודשיים הוא סובל מן המחלה הנ"ל. ניסיתי מס' משחות עם קורטיזון אך ללא הצלחה, התופעה נעלמת אך לאחר יומיים שלושה היא חוזרת ומטרידה. בני סובל מאוד וגם אינו ישן בלילות בגלל וכמובן שגם אנחנו.... אודה אם למישהו יש המלצות מנסיון אישי או המלצה על הומיאופט מוצלח באיזור חולון-בת ים-ראשל"צ. תודה.

19/06/2008 | 21:55 | מאת:

האם נבדק על ידי רופא/ת עור או ילדים? לא הזכרת וזה חשוב מאוד. תינוקות עם עור רגיש רצוי לרחוץ עם מים בלבד וללא סבון או שמפו מכל סוג. אם יש לכלוך נראה לעין יש לנקות בסבון, אך אם לא רצוי רק מים. לא להשתמש בכלל במגבונים לחים. לא למרוח קרמים מבושמים, לא לשים מרכך בכביסה. אם ניסית להמנע מכל הנ'ל לפחות למשך שבוע ועדיין יש גירוי ותפרחת כנראה שמדובר בבעיה שדורשת טיפול במשחות אבל---אל תשתמשי במשחות עם קורטיזון ללא הוראת רופא ומעקב קפדני של הרופא.