רואקוטן - השאלה היא תוך כדי שימוש..

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/06/2008 | 08:29 | מאת: ר

קודם כל, תודה רבה! שאלתי היא לא לאחר סיום השימוש בתרופה, אלא תוך כדי השימוש לאחר חודשיים+ של שימוש, האם יכולות להופיע פתאום תופעות לוואי, כגון סחרחורות, או אי ריכוז וכדומה? שוב, תודה רבה!!

19/06/2008 | 21:59 | מאת:

במהלך השימוש ברואקוטן יכולות להופיע תופעות כמו סחרחורת, כאבי ראש. גם לאחר שימוש של חודשיים שלושה. זה יחסית נדיר, אך יכול להופיע. ממליצה לעדכן את הרופא/ה המטפל/ת ולנסות להוריד את המינון. לנסות ולחשוב האם יש גורמים נוספים שיכולים לגרום לתופעות אלה, כמו תרופות אחרות.

19/06/2008 | 22:54 | מאת: ר