צמיחת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/06/2008 | 17:42 | מאת: א'

דר' שלום! אחייניתי בת 27. מרבית השערות ברגליה צומחות מתחת לעור. כדי למרות אותן היא חייבת לפצוע את העור וכך נוצרים לה פצעים רבים. המראה מכוער ולא אסתטי.היא מתביישת לחשוף את רגליה וסובלת מאד בפרט בימי הקיץ בהם היא נאלצת ללבוש מכנסיים ארוכים. מה ניתן לעשות על מנת לפתור את הבעייה? מודה מראש.

16/06/2008 | 09:25 | מאת:

צמיחת- שיער מתחת לעור היא בדרך כלל תוצאה של מריטת השיער בשיטה לא טובה ולא רצויה : כל שיטה שמורטת ממש בין אם זה בעזרת שעוות למיניהן ובין אם זה בעזרת מכשירים כגון אפיליידי- היא לא רצויה !טיפול בלייזר היה יכול לפתור את הבעיה אחת ולתנמידאך אפשר גם להשתמש בקרמים דפילאטוריים שונים שמשאירים מיספר דקות והן ממיסות את השיער .