שיעור יתר בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

12/06/2008 | 10:53 | מאת: ריקי

שלום רב, (שאלתי את אותה שאלה בפורום רפואת משפחה... אולי אקבל כאן אינפורמציה נוספת) אני סובלת משחלות פוליציסטיות, עניין השיעור ייתר בפנים מטריד אותי מאוד מאוד קשה לי לתפקד ביום יום, מתביישת לצאת לפגוש אנשים חברה סיפרה לי על משחה בשם וניקה, שניתנת רק עם מרשם רופא המשחה אמורה להאט את קצב צמיחת השיער מה אתם יכולים לספר לי על זה, מישהו מכיר ? תודה מראש, ריקי

12/06/2008 | 12:18 | מאת: הילי

היי ריקי - אני יכולה לספר לך ממקור ראשון עד כמה המשחה עושה את העבודה לי עצמה היתה בעיה של שיעור יתר בפנים, נורא התביישתי וחשבתי שככה יהיו חיי. רופא הנשים המקסים שלי (ד"ר נגר) - המליץ לי בחום על וניקה ומאז ... אני משלבת בין אפילציה למשחה, הביקורים שלי במכון האפילציה עומדים כרגע על אחת לחודש וחצי.. שזה סביר בהחלט! אל תחששי, לכי לרופא בהצלחה

15/06/2008 | 22:39 | מאת:

וניקה היא משחה יעילה המפחיתה את קצב צמיחת השיער בפנים ומיועדת לשיעור יתר בפנים. מסירים שיער בכל אחת מהשיטות - גילוח, שעווה,חוט,אינפרה,לייזר ויום לאחר מכן מתחילים למרוח קבוע את המשחה פעמיים ביום. השימוש במשחה מאט את קצב צמיחת השיער.