סוגי שמפו

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/06/2008 | 23:03 | מאת: שלי

בעלי טוען שהשמפו בו אנו משתמשים לחפיפת שיערה של בתנו הפעוטה "אינו מספיק איכותי". מדובר בשמפו לילדים של אחת החברות הידועות (לייף, מותג הבית של סופרפארם). האם יש באמת הבדל משמעותי בין מוצרי השמפו של החברות הרבות שמתחרות, או שבסה"כ מדובר באותם חומרים ואין משמעות להבדלים? תודה.

15/06/2008 | 22:58 | מאת:

בסה'כ רוב התכשירים דומים בפעילות שלהם. ההבדל הוא בבקרת האיכות בעיקר. ממליצה להשתמש בתכשיר שלא גורם לגירוי/אדמומית/גרד וחשוב מאוד-להשתמש בכמויות קטנות יחסית של שמפו.