מנעית פטרת רגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/06/2008 | 15:36 | מאת: סיגלה

שלום רב, כמדריכת צלילה אני נתקלת לא פעם בהשכרת נעלי צלילה לחניכים בקורס. יש הטוענים כי זהו מתכון להדבקות בפטרת הרגליים ויש הטוענים שאם מכבסים את נעלי הצלילה ב60 מעלות בין משתמש למשתמש מונעים הדבקות והפטרת לא שורדת כביסה שכזו. יכול להיות שהשאלה קצת תמוהה, אבל אשמח מאוד לתשובה ברורה. תודה רבה, סיגלה

16/06/2008 | 09:53 | מאת:

שימוש בנעליים שמישהוא אחר נעל קודם לכן - הן מתכון בטוח להעברת זיהום פיטרייתי מאחד לשני ! אחת הדרכים לנסות למנוע זאת -היא ע"י ניקוי יסודי של פנים הנעל במטלית רטובה שניטבלה בתמיסה מדוללת של "אקונומיקה ". אפשרות נוספת היא חשיפת הנעליים לקרני השמש במשך כמה ימים בין שימוש לשימוש .