יובש חמור או פטריה ? - דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/06/2008 | 08:45 | מאת: י

שלום, אני בת 30 וסובלת מיובש מוגזם בכף הרגל. גם כאשר אני מטפלת ברגל ( קילוף עור\ חמאת רגליים ומשחות למיניהן) זה לא עוזר. היובש נראה לבן מאוד ובצורת עיגולים עיגולים באיזורים העדינים של כף הרגל. האם יש סוג של פטריה שיכול לגרום לכך או שמדובר בסוג עור? האם יש קרם מומלץ לטיפול? תודה מראש,

15/06/2008 | 23:16 | מאת:

פטריה יכולה לגרום לעור לבן יבש וקמחי בכפות הרגלים. הטיפול הוא בקרם נגד פטרת (גם ללא מרשם) בצורה יומיומית לתקופה של מספר שבועות לפחות.