רוקוטאן

דיון מתוך פורום  רפואת עור

31/05/2008 | 23:21 | מאת: יואש

שלום היום אני בן 32 בעבר ההיתי משתמש כשנה עם רוקוטאן נגד פצעי בגרות בגוף ולא עזר לי כיום עדיין אני סובל מזה וכל פצע שנוצר לי נהפך לצלקת והצלקות מתפשטות לי על כל החזה בידים ובגב בעבר היה לי בפנים ונעלם אבל בגוף נשאר ומתפשט 1)מה עלי לעשות והאם יש אפשרות להוריד את הצלקות? 2)האם שימוש בתרופה בעבר יש לה קשר לפגיעה ברמת טסטסטרון? 3)האם קיימת תרופה יותר חזקה כיום? אנא עזור לי

15/06/2008 | 23:10 | מאת:

אפשר לטשטש אך רק במעט צלקות בגוף, יותר קל לטפל בצלקות בפנים. פנה לרופא/ת העור שיבדוק את סוג הצלקות ויציע טיפול. לגבי רמת טסטוסטרון- אין קשר לגבי תרופה חזקה יותר- רואקוטן נחשבת גם היום לטיפול התרופתי היעיל ביותר לאקנה. צריך לנסות ולברר מה הסיבה שיש לך אקנה כזה פעיל בגיל 32, האם יש בעיה הורמונלית, תרופות שאתה נוטל. אם אין שום סיבה, אז צריך לטפל בתרופות אצל רופא עור.