שימוש באגיסטן בזמן הריון?

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/08/2006 | 20:52 | מאת: איריס

אני בשבוע ה13 וסובלת מפטריות הנראות כמו כוויה ומלוות בגרד בעיקר באזור המפשעה וירכיים (אני נמצאת הרבה בבריכה ויתכן שמזה הפטריות) הומלץ לי בבית מרקחת על אגיסטן אך אל האריזה רשום שלא כדי להשתמש לנשים הרות האם ניתן להשתמש או כדי במשחה אחרת? תודה מראש על תשובתך.

07/08/2006 | 21:47 | מאת:

אני לא ממליצה להשתמש באגיסטן בהריון ללא המלצה מרופא נשים. אגיסטן היא תרופה והיא יכולה להספג דרך העור ולהשפיע על ההריון במקרים נדירים. אם לא חייבים להשתמש בתרופות בהריון אני ממליצה להמנע. התייעצי עם רופא הנשים או עם רופא עור.