עגיל רפואי ומה שאחריו...

דיון מתוך פורום  רפואת עור

29/05/2008 | 00:14 | מאת: מישהי כמוני

שלום, היום עשיתי חורים באוזניים ושמו לי עגיל רפואי. המוכר אמר לי להשאיר אותו למשך שבועיים ואז לשים עגיל מזהב, אחרת תהיה לי אינפקציה. רציתי לשאול, האם זה הכרח לשים מיד עגיל זהב אחרי העגיל הרפואי, או שאפר להסתפק בכסף רגיל? מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה:)

17/08/2008 | 11:13 | מאת: דור

היי! גם אני נתקלתי באותה בעיה..... אחרי שבועיים של עגיל רפואי הלכתי לאותו המוכר בשביל שהוא יחליף לי עגיל פעם ראשונה.... אז שמתי עגיל רגיל מניקל, ולא קרה כלום!! והורדתי את העגיל ונסתם לי החור כבר מזמן. זה נראה בלי צלקת !!!