שאלה לגבי מקדמי הגנה מהשמש

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/05/2008 | 13:36 | מאת: שרון

שלום, אני נוטלת ראוקוטן ולכן נזהרת מאוד מחשיפה לשמש שאלתי היא: אני מורחת קרם הגנה 30 על הפנים לאחר מכן אני מפזרת מעט טלק מכיוון שהקרם מאוד מאוד שומני לאחר מכן אני שמה מייק אפ ברמת הגנה 15 שאלתי היא האם ע"י הטלק או המייק אפ אשר הוא ברמת הגנה יותר נמוכה מקרם ההגנה אני פוגעת ביעילות קרם ההגנה בעל המקדם 30? תודה

25/05/2008 | 16:19 | מאת: שלומית

לא עדיף שפשוט תימנעי משהות בשמש בכלל? (חוץ כמובן ממעבר של דקות ממקום למקום...) ואז לא תסתבכי עם הקרמים ? אני הבנתי מרופאת עור שיש להימנע ככל האפשר משהות בשמש ! בזמן לקיחת רואקוטן.

25/05/2008 | 20:06 | מאת: שרון

וחובשת כובע, אבל עדיין מאז תחילת הטיפול לפני שבועיים נהייתי אדומה בטירוף בפנים גם באזורים חסרי פצעים, לכן חשבתי שאולי אני לא מורחת כיאות את קרם ההגנה