גרד בכפות הידיים והרגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

24/05/2008 | 22:58 | מאת: ליאור

שלום לפני כחודש התחיל לי גרד מקומי בכפות הידיים והרגלים שהלך והתפשט עם גבשושיות קטנות הרופא איבחן זאת כאלרגיה ונתן לי כדורים נגד אלרגיה לאחר שבוע נפסקו הגירודים והעור החל להתקלף ( במקביל אובחן אצלי סטרפטוקוקוס A ) . היום לאחר חודש שוב הופיעו הגבשושויות הקטנות בכפות הידיים וזה מתפשט לכל כף היד . אבקש את חוות דעתכם בנושא .

30/05/2008 | 21:24 | מאת: אני

30/05/2008 | 21:28 | מאת: אני

היה לבן שלי שנה שעברה את אותו החיידק+פריחה ובסוף קילוף העור בכפות הידיים = סקרלטינה (אדמדמת)