לבישת תחתונים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

22/05/2008 | 14:17 | מאת: נועה

שלום רציתי לשאול: האם זה חשוב ללבוש תחתונים ? מה יכול לקרות אם לא נלבש תחתונים? אני שואלת בשם גברים ונשים כאחד. תודה רבה, נועה

25/05/2008 | 12:45 | מאת: simsim50

שלום עבור גברים חשוב מאוד ללבוש תחתונים לא הדוקות רצוי אבריריות למניעת ריח רע ספיגת זיעה ולמניעת שיפשופים בין עור האשכים(ביצים) לפנים הרגל וכן חשוב להרחיק אותם עלידי חיץ כושהו חשוב שטמפרטורת אברים אלה תהיה קרה יותר מהגוף בכדי לא לפגוע במנגנון יצירת הזרעונים של הגבר הזיעה נספגת בבד ועידויה מקרר לגבי נשים אם לובשות חצאית קצרה או אתן במקום מזוהם אבק חול פיח הלבוש מגן לבי מכנסים קצרות או ארוכות בכיף תלכו בלי