ריח זיעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/05/2008 | 20:01 | מאת: טלי

ערב טוב ניסתי בעבר הרבה דאודורנטים , כיום אני משתמשת ב SPIRIAL , יש לציין שאין לי "עיגולים" בבית שחי , וגם יש מעט ריח של זיעה , אני אובדת עצות , לפעמים אפילו 10 דקות אחרי המקלחת יש לי ריח זיעה ,אגב אני לא מריחה שיש לי , יש חברה שאומרת לי מבקשתת עזרה ?

21/05/2008 | 20:59 | מאת: simsim50

שלום טלי תעשי שני דברים 1. לקראת סוף המקלחת תקררי את הגוף בהדרגה כמה שתצליחי במיוחד בבית השחי. 2. תנסי את הטיפול שאני משתמש (אבקה על בסיס שעורה) זה עוזר לנקות את הגוף הרעלים

25/05/2008 | 14:50 | מאת:

תיפני למומחה שירשום לך קרם אנטיביוטי נגד חיידקי בית השחי שהם הם הגורם הישיר לריח הזיעה .

27/05/2008 | 00:55 | מאת: simsim

שלום קודם לנסות להקטין את הזיעה וכך פחות חידקים לכל יש חידקים בשחי למה הם לא מסריחים אוטומתית