הופעת פריחה על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/05/2008 | 23:20 | מאת: מיקה

שלום. לפני מספר שבועות הופיעה אצלי פריחה מגרדת על כל הגוף. הלכתי לרופא משפחה והוא נתן לי כדורים אך זה לא עזר והפריחה המשיכה. הפריחה מופיעה לסירוגין פעם ביום בערך (בייחוד כשאני נחשפת לחום) הפריחה לא מלווה בחום. לא אובחנה אצלי אלרגיה כלשהי. מישהו אולי יודע ממה יכולה לנבוע הפריחה הזאת?

21/05/2008 | 22:00 | מאת: simsim50

שלום גם אני סבלתי מדבר דומה ולסרוגין על החזה אולי יש לנו אותה בעיה יש זיהומים במים תנסי קניתי פילטר מיוחד לדוש ו בנתיים הפריחה לא חזרה כבר חודש נקווה לטוב