טיפול לפסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/05/2008 | 23:16 | מאת: אסנת

שלום, יש לי פסוריאזיס ברגליים, ידיים וקרקפת. לפני כשנה התחלתי טיפול במשחה טבעית על בסיס פרופוליס של חברת תומר דבורה שעזרה לי מאוד והיום אין לי כמעט תסמינים של המחלה. רציתי לדעת האם יש מחקרים שקשורים לפרפוליס ופסוריאזיס. תודה, אסנת

24/05/2008 | 16:18 | מאת: שגיא

אני בעצמי מטופל באמצעות המשחה של תומר דבורה. היא אכן עזרה לי יותר מכל משחה אחרת ואני ממליץ עליה בחום לכל מי שאני מכיר. אפשר לפנות אלי במייל ואשמח לעזור. דרך אגב האתר שלהם הוא: www.tomerdvorah.com שגיא

25/05/2008 | 14:52 | מאת:

לא שידוע לי .