טיפול באקנה ע"י לייזר פוטונה ..

דיון מתוך פורום  רפואת עור

18/05/2008 | 20:21 | מאת: סאן

שלום.. אני בת 27, סובלת מאקנה מגיל צעיר טופלתי באנטיביוטיקה, משחות, רואקוטאן פעמיים, דיקור סיני, נוטורופתייה.. אך ללא הטבה משמעותית.. לציין שהפרופיל ההורמונאלי שלי תקין, ללא שחלות פוליציסטיות.. אופצייה נוספת שאני מעוניינת לבדוק.. הוא טיפול בלייזר פוטונה הטיפולים אינם זולים (350 ש"ח לטיפול בודד) לכן לפני התחלת הטיפול אני מעוניינת להתייעץ אם יש מחקרים בנושא, והאם אתם מכירים את תחום הלייזר בטיפול באקנה.. אשמח לקבל תשובה מפוטת.. בברכה.. סאן

19/05/2008 | 09:14 | מאת: שירן

וואי את מלחיצה אותי אני בת 23 נוטלת עכשיו ראוקוטן אחרי שנים של מאבק בחצ'קונים והייתי בטוחה שהראוקוטן זה התרופה הכי ודאית ויעילה שיש... אני לא מאמינה שאחרי שני סבבים זה לא עבד. את בטוחה שמדובר באקנה רגיל ולא באיזשהו סוג של אלרגיה??? ניסית ליטול כדורים נגד אלרגיה? מה הרופא עור שלך אומר בנושא?