ויטיליגו- אלוקום קרם

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/05/2008 | 19:15 | מאת: חנן

הנני סובל מויטיליגו. אני משתמש במשחת אלוקום קרם, פעם אחת ביום כחודש וחצי. היום הפנה הרוקח את תשומת ליבי כי אין להשתמש שימוש כל כך ממושך במשחה כי זו מכילה סטרואידים. שאלתי- כמה זמן ניתן להשתמש במשחה ברציפות?

17/05/2008 | 23:02 | מאת:

אכן, לא רצוי להשתמש במשחה המכילה סטרואידים (דוגמת אלוקום) זמן ממושך ללא מעקב רפואי. זה גם מאוד תלוי על איזה איזור בגוף אתה מורח את המשחה. איזורים כמו פנים, איברי מין רגישים יותר. עם זאת בויטיליגו יש צורך לעיתים לטפל במשחה סטרואידית למשך מספר שבועות. ממליצה לעקוב אחרי הוראות רופא/ת העור שלך.