זיהום מתחת לציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/08/2006 | 19:58 | מאת: גד

לביתי בת השנה וחצי יש מן זיהום חוזר מתחת לציפורניים פעם ראשונה זה היה בגיל מספר חודשים באופן מאוד חזק, ופה ושם זה חזר חלש יותר. הטיפול שהיא קיבלה היה בהתחלה משחת אנטיביוטיקה, ספורל, ואח"כ דרך הוריד. לא היה נראה שהאנטיביוטיקה היא זו שעשתה את השינוי אבל קשה לדעת. בסופו של דבר גם הייתה התערבות כוירורגית לפיצוץ וניקוז שלפוחיות מלווה באמבטיות יוד למספר ימים היום שוב יש לה את זה כמעט מתחת לכל הציפורניים בידיה בשלבי התחלה, יש לציין שגם אז וגם היום לא היה חום, שינויי מצב רוח או משהו חריג אחר הייתי שמח לקבל ייעוץ נוסף וגם כתובת למשלוח תמונות תודה

07/08/2006 | 21:43 | מאת:

ממליצה לפנות לייעוץ של רופא עור ילדים. קיים יועץ כזה בכל אחת מקופות החולים, זה לרוב דורש הפניה מרופא עור או מרופא ילדים. לפי התיאור שלך קשה לדעת מה הסיבה.