עזרה דחופה מאוד!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/05/2008 | 11:58 | מאת: נ

שלום בת 34, בריאה בד"כ חודשיים אחרי לידה אני סובלת מריח חריף של זיעה מבית השחי (אין לי הזעת יתר גם לא בשאר הגוף,אלא פשוט ריח חריף) ניסיתי המון סוגי דיאודורנטים ושום דבר לא משפיע גם לא חלאבלין שעושה לי ריח נוראי עוד יותר. בעוד יומיים יש לנו בריתה והארוע יהיה בבוקר בחוץ יש לך רעיון לפיתרון זמני מיידי יש לי כבר הפנייה לאנדוקרינולוגית ולבדיקות דם ביניהן גם בלוטת התריס אך אני ממש בלחץ מהרעיון שאני יזיע ויסריח כשאני צריכה לקבל את כל המוזמנים שיגיעו אשמח מאוד להמלצה על פתרון מיידי תודה

19/05/2008 | 19:00 | מאת:

יש אפשרות לרופא לרשום לך משחות אנטיביוטיות מסוימות שתמנענה את הריח הרע . אין זה ענין לרופא אנדוקרינולוג .