צריכה עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/05/2008 | 16:47 | מאת: שני

יש לי כתמים בעור שחורים כאלה סביב הצוואר, ומעט בבית שחי. כשאני בשמש שמתי לב שזה מתחזק, ובחורץ זה יורד. אם אני משפשפת את זה עם צמר גפן או משהו כזה זה יורד, אבל זה ממש לא הפיתרון כי זה לא מוריש את זה ב100 אחוז וזה חוזר אחרי יומיים. השאלה מה עושים? לפני שנה בערך הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי משחה בשם "איזוגן קרם". זה לא ממש עזר. יש טיפול אחר שאפשר לפתור את זה?????

11/05/2008 | 19:16 | מאת:

כנראה שאת סובלת ממה שקרוי בפי העם פיטריית-שמש והפטרייה הזו נוטה לחזור שוב ושוב ולכן צריך לחזור על הטיפול מדי פעם .יש טיפולים שונים אחד מהם הוא ע"י מתן כדורים דרך הפה אבל זה תלוי בניסיונו ובהעדפותיו של כל רופא ורופא .

13/05/2008 | 10:06 | מאת: שני

משהו שבלי מרשם רופא