שימוש במשחה retavit

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/05/2008 | 16:52 | מאת: גלית

קיבלתי את התרופה הזאת לשימוש כדי להיפטר מהרבה צלקות שנותרו לי באיזור הגב עקב פצעי בגרות וגם בפנים, וגם כדי לטפל בפצעי בגרות שעדיין צצים להם מפעם לפעם. מה הדרך הכי נכונה להשתמש בתרופה? כמה יש למרוח בכל איזור? אחרי כמה זמן לערך היא מתחילה להראות תוצאות?

09/05/2008 | 20:51 | מאת:

משתמשים ברטאוויט פעם ביום בשעות הערב-לילה. מורחים כמות מאוד קטנה בצורה אחידה על כל האיזור. לדוגמא הכמות לכל הפנים היא כ'גרגר אפונה'. מפזרים את הכמות הזו בנקודות ואז מורחים. לא מוסיפים. הולכים לישון עם זה. זה נספג. בבוקר שוטפים פנים עם מים בלבד. שמים קרם הגנה. אסור להיחשף יותר מדי לשמש בזמן הטיפול זה גורם לצריבה, גירוי אדמומית. במהלך הטיפול לא מומלץ לשפשף את העור. לוקח לפחות חודש עד שמתחילים לראות תוצאות. אסור להשתמש בהריון.