דרמובט לילד בן 3.5

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/05/2008 | 18:37 | מאת: שיי

שלום . לבני התגלתה מחלת אלופצייה אריאטה והיא קיימת בכמה מוקדים בקרקפת משהו כמו 3 מווקדים מזה כ חצי שנה. בקרנו אצל רופא עור ילדים דר' דני בן אמיתיי באופן פרטי והוא רשם לנו לטיפול את המשחה דרמובט . אני חייב לציין שאני לא ממש שקט עם הדבר הזה ומנסה לבדוקק האם זה מקובל לתת משחה כזו בגיל כזה ? האם יש חלופות טיפוליות שאפשר להסתייע בהם.

06/05/2008 | 19:15 | מאת:

במקרה של אלופציה אריאטה מקובל לתת סטרואידים חזקים במריחה/הזרקה לאיזור הקרחות בלבד. כמובן שיש להיות במעק של הרופא שרשם את הטיפול זה חשוב מאוד. דרמובט היא משחה סטרואידית חזקה שמקובל לתת באלופציה אריאטה. במקרה שהמריחה לא עוזרת, לפעמים נותנים זריקות של סטרואידים לתוך העור של הקרחת. מכיוון שמדובר בילד צעיר, אני מקווה שלא תצטרכו. ברוב המקרים הבעיה של הקרחות חולפת תוך חצי שנה. רפואה שלמה לכם.