כתמים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

05/05/2008 | 09:48 | מאת: לימור

שלום! יש לי בעיה. כל פעם אחרי שאני מתקלחת מופיעים לי מין כתמים אדומים על הפנים והידיים, לפעמים הם מגרדים קצת. בנוסף, יש לי פצעים על הגב לפעמים גם קצת על החזה(זה קורה לרוב בקיץ). לגבי הכתמים, אמרו לי לשים קרם גוף- אני שמה וזה לא עוזר. לגבי הפצעים, אני ממש לא יודעת מה לעשות.

06/05/2008 | 19:28 | מאת:

כתמים ופצעים יכולים להיות מסיבות רבות ומגוונות. אם זה מופיע רק לאחר המקלחת זה יכול להיות קשור לסבון/שמפו. נסי להמנע משימוש בסבון למשך כשבוע, אם חולף ייתכן שזה קשור לסבון. אם לא, פני לרופא/ת עור.