דחוף!!!!סקביאס נוראי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

04/05/2008 | 22:44 | מאת: אילנית

לבעלי יש סקביאס שהתגלה לפני כשבוע, כשהוא הוא הגיע לרופא המטפל הוא נתן לו משחה ואמר לו שעליי ועל בנותיי למרוח את המשחה ולשטוף אותה רק בבוקר לאחר מספר שעות. בינתיים הוא עדיין לא החלים ואני מאוד חוששת שאני או בנותיי נדבק, האם יש צורך להוסיף טיפול. בנוסף מופיע לו גרד חוזר עם התנפחויות באיבר המין וכפות הרגליים, הוא קיבל 2 סוגים של משחות וכדורים, מה לעשות להמשך הטיפול כדי שיהיה יעיל וכיצד אני יכולה למנוע את הופעת הסקביאס אצלי ואצלי בנותיי בדרך הבטוחה ביותר? אודה על תשובה מהירה.

05/05/2008 | 14:32 | מאת:

אמנם סקביאס זו מחלת עור מדבקת ומטרידה אך חשוב לזכור שהיא אינה מסוכנת ושניתן לטפל בה. ההמלצה היא לתת טיפול לחולה וגם לבני ביתו. הטיפול הוא במשחה שמורחים חד פעמית על כל הגוף לכמה שעות ואחר כך שוטפים. חשוב מאוד במקביל לכבס את כל הבגדים והמצעים שהיו בשימוש בשבועיים האחרונים במכונת כביסה. ממתינים שבוע-שבועיים במהלכם הגרד אמור לפחות עד שנעלם. אם לאחר כשבועיים יש עדיין גרד למרות טיפול מלא, חלק מהרופאים ימליצו על טיפול חוזר.

21/07/2008 | 11:42 | מאת: חנה

שלום רב, , הייתי רוצה דחוף !! עזרה בקשר לתרופה נגד הסקאביאס. חנה - 054 - 6436430