פצעים בגב וע"ג החזה - הורמונלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

03/05/2008 | 14:37 | מאת: נורית

שלום, אני בת 30. נוטלת גלולות במשך כ-12 שנים. לפני לקיחתן סבלתי מפצעים על השכמות וע"ג החזה - לא הרבה, אבל לא אסתטי. מתחילת זמן לקיחת הגלולות נעלמו הפצעים לגמרי. לפני כחודש חזרו אלי הפצעים הללו במפתיע, ללא שינוי מצידי במדיניות לקיחת הגלולות. מה ניתן לעשות ? תודה, נורית.

03/05/2008 | 14:39 | מאת: נורית

שאלה נוספת - באם אצטרך לקחת אנטיביוטיקה כדי להוריד את הפצעים, האם ניתן להשתמש יחד עם הגלולות, באם אחליט להיכנס להריון האם יש להפסיק ליטול אותם? תודה.

06/05/2008 | 19:26 | מאת:

ייתכן שחל שינוי במצב ההורמונלי שלך? מציעה להתייעץ עם רופא/ת נשים או אנדוקרינולוג. אם הכל תקין ממליצה להבדק אצל רופא/ת עור ולקבל טיפול.