תכשיר חלבלין נגד הזעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

15/09/2006 | 11:29 | מאת: זהב

בני סובל מריח זיעה חריף מאוד. אבקש לדעת אם מותר להשתמש בתכשיר הזיעה חלבלין שניתן למרוח אותו והוא מונע זיעה לשבוע ימים, האם אין זה פוגע בבלוטות או בכל מערכת אחרת בגוף, פעם שמעתי שהעור צריך "לנשום" ואסור לאטום אותו. אשמח לתשובה מהירה תודה.

21/09/2006 | 22:41 | מאת:

שלום לך תכשירים המדכאים את הפרשת הזיעה שאחד מהם הוא חלאבין אינם גורמים לנזק ולעיתים נותנים מענה טוב לבעיה של הזעת יתר. בחלק קטן מהמטופלים מתפתחת רגישות יתר לתכשירים ואז יש להפסיק וזה חולף. בברכה, דר' פנינה שמש מומחית ברפואת עור ומין.