מחלה ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/04/2008 | 17:18 | מאת: דיקלה

יש לי משהו בכף רגל כבר 3 שנים. זה נראה כמו כרובית אם לתאר את זה בצורה בוטה. ורוב הזמן זה כאילו מכוסה בעור יבש אבל כשהרגל שלי במים הרבה זמן אז רואים את זה וזה נראה כמו מלא נקודות שאכלו לי את העור ובתוכם נקודות שחורות. וזה התחיל להתפשט עם הזמן לכיוון של שאר הרגל מה שאומר שיש קצת על האצבעות זה פשוט נראה כמו חורים קטנים ברגל. עכשיו הייתי אצל רופא עור כמה פעמים לגבי הנושא והוא אמר לי את השם של המחלה הזאת ונתן לי טיפול עם משחה שנגמרת בשם "מיצין" אבל היא לא עזרה.. לא עזר גם הלק הזה נגד יבלות. אין איזה טיפול יותר רציני לנושא שיסים את זה אחת ולתמיד? ומה השם של המחלה?

01/05/2008 | 17:54 | מאת:

מהתאור שלך האבחנה המדויקת לא ברורה לי ולכן אינני יכול לענות לשאלות שלך .