קלואידים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

25/04/2008 | 17:01 | מאת: sarit

שלום רציתי לדעת האם אני יכולה לעשות לייזר באיזור הפנים למרות שיש לי את התופעה הנקראת קלואידם (יש לי בכתף ימין מאחור ובאיזור החזה העליון) האם יש מניעה להוריד שערות באחת מהדרכים של לייזר, אור וכו'?! תודה

25/04/2008 | 20:46 | מאת:

איזור החזה והכתפיים הם שני האיזורים הכי רגישים להתפתחות קלואידים. לא הייתי מבצעת אצלך הסרת שיער באיזור זה. לגבי הפנים, ייתכן שיש לך נטיה ליצירת קלואידים אם כי הפנים הם איזור שמייצר קלואידים בסבירות נמוכה יחסית. אם טיפול הלייזר יגרום לכוויה, עלול להתפתח במקום קלואיד. הסיכון נמוך מאוד אבל קיים, את צריכה להיות מודעת לזה.

25/04/2008 | 20:58 | מאת: מורן

היי שרית, גם לי יש עור בעייתי עם נטייה לייצר קלואידים ואני עשיתי ניתוח להסרת נק' חן בפנים אצל רופא עור ופלסטיקאי מומחה ולמרות החתך הקטן נוצרה לי צלקת מכוערת מאוד שהיא יותר גרועה ובולטת מהנק' חן שהיתה במקום... קלואידים כן יכולים להיווצר באזור הפנים מנסיון... אז תשקלי טוב את העניין... זה לא תמיד שווה