הרפס בפה (בשפתיים) - HELP !!!!!!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/04/2008 | 12:20 | מאת: רונית

זה בחיים לא קרה לי אבל קמתי שלשום משנת צהריים עם שפתיים נפוחות הלכתי על הבוקר לרופאה שאמרה שזה הרפס, ונתה לי כדורים, לקחת 5 פעמים ביום. מאז זה לא משתפר השפתיים שלי כאילו הזרקתי בוטקס בקילוגרמים..... מה אפשר עוד לעשות... כמה זמן עד שהנפיחות יורדת? HELP רונית צ.

20/04/2008 | 11:32 | מאת: ליאת

תקשיבי לא לכולם נותנים את הכדורים, הם מאוד יעילים ועם ריכוז יותר גבוה. גם לי קרה מצב כזה לפני מס' חודשים. והשתמשתי במקביל לכדורים גם למשחה. יש לך את זובירקס ואת ציקלומציד משהו כזה. ללא מרשם רופא הם עולות בין 50-60 זאת שפורפרת של 5 גרם אבל מספיקה להרבה זמן. את רק צריכה לשים על נקודת המקור של ההרפס כמה פעמים ביום. אם תשימי על הכול זה ידביק לך את כל האזור, ויכול להיות יותר גרוע ... זה מאוד מדבק את לעצמך יכולה להדביק אזורים אחרים בגוף בזה אז תזהרי ושיטפי ידייך תמיד ! רפואה שלמה .

20/04/2008 | 18:30 | מאת:

בהנחה שאכן מדובר בהרפס - עד שהנפיחות כולה תרד זה יכול לקחת שבוע ימים.

18/05/2008 | 14:55 | מאת: אחד שמבין

היי יש משחה טבעית מדהימה אפילו יותר יעילה מכל משחה שיש בקופת חולים מנסיון אישי. זה באתר מחלות עור אלטרנטיבי מדהים שצרפתי כאן http://img2.tapuz.co.il/forums/1_107013344.doc מקווה שתרמתי