עזרה - דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואת עור

28/03/2008 | 13:11 | מאת: דניאל

שלום! לפני שנתיים הייתי מטופל ברואקוטן עקב אקנה באיזור הגב. הטיפול עבר בהצלחה מעולה ועד היום אין שרידים. לפני כחודשיים עברתי טיפול לייזר (שני) בחזה ובבטן ובעצם עד היום יוצאים לי פצעים גדולים מאוד, כואבים ביותר, שלא עוברים ונשארים כצלקות אפורות על העור. התפרץ לי גם ברגל ובירך הימנית ויש לי המון פצעים! האם אצטרך לעבור את הטיפול שוב, ומה לעשות עם הצלקות של הפצעים? תודה!

30/03/2008 | 18:52 | מאת:

עליך להבדק על ידי רופא/ת עור על מנת לקבוע האם מדובר באקנה. ראיתי מספר מטופלים שבעקבות טיפול להסרת שיער בלייזר הופיע אצלם או הוחמר אקנה. את הטיפול תקבל מהרופא/ה

31/03/2008 | 22:38 | מאת: דניאל

כן, הייתי היום אצל רופא עור וקיבלתי דלאסצין לחודש ואקנהמצין. אני לא מבין למה הרואקטן שלקחתי לפני שנתיים לא השפיע הפעם, הפצעים גדולים ומולגתיים נורא... אני מקווה שיישתפר!