פטריות בציפורניים

דיון מתוך פורום  רפואת עור

19/03/2008 | 18:45 | מאת: יואב

שלום לכם אני סובל מפטרייה בציפורני הרגליים ( כל אאצבעות ) למעלה מ 14 שנה ,הציפורניים "אכולות" לחלוטין שבורות ומאוד מאוד לא אסטטיות. ניסיתי במהלך השנים טיפולים חיצוניים שונים ( טבעיים ) ע"י מריחה של משחות שונות לתקופות של עד חצי שנה ( לא ממש ברציפות יומ יומ ) אך ללא הועיל . נבדקתי ע"י רופא מומחה למחלות עור שהמליץ על טיפול תרופתי של כמה חודשים וזאת רק לאחר בדיקות דם מקיפות . אני שואל ומבקש לדעת אם מנסיונכם כמטפלים או מטופלים או כל מי שאתם מכירים ,שבאמת, אבל באמת הצליח להבריא ממצב דומה ע"י טיפול חיצוני ( לא תרופתי קונבנציונלי ) אפילו אם הטיפול נמשך שנה ויותר , מאוד אודה לכם על העזרה והמידע שמאוד חיוני עבורי.

19/04/2008 | 00:35 | מאת: זוהר

נסה את שמן עץ התה, אם לא יהיה שיפור אחרי חודשיים, אין לך מה להמשיך עם זה. לצערי במיקרה שלי זה לא עזר.