תגובה למשחה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

14/03/2008 | 11:15 | מאת: ליאת

בת 63. בבדיקור שגרתי אצל רופאת עור, הומלץ לי ע"י הרופאה לרענן את עור הפנים שלי. "למה לא תעשי קילוף עור?" "תיראי יותר צעירה והעור יראה רענן ". קיבלתי במרשםLOCACID .מרחתי לפי ההוראות רק בערבים מעט על עור הפנים.לאחר כשבוע אני מרגישה מעין עיקצוצים והפנים שורפות לאחר ניקוי של מי פנים. בנוסף יש לי גירוי מסביב לפה וקילוף עור. האם להפסיק מיידית?האם אלה תופעות נורמליות? לא בכל מחיר צריך להיראות " יפה".האם זה יכול להזיק? בברכה.

18/03/2008 | 23:12 | מאת:

, זה בהחלט טיבעי וזה לא מזיק פרט לאי הנעימות . את יכולה בהתחלה למרוח את המישחה לסרוגין יום כן יום לא עד שתתרגלי .