שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור

10/03/2008 | 11:55 | מאת: אבי

שלום. אני בן 21 וסובל מפצעי אקנה. בזמן האחרון (חודשיים האחרונים) אין ל מושג למה אבל האקנה הוחמרה לי. והפצעים נראים מעט משונים. יותר גדולים ובולטים החוצה. יש לציין שאני לא אוכל מטוגן,לא שותה מוגז ומקפיד מאוד על תזונה נכונה. אוכל הרבה ירקות והודו וכמעט שום דבר נוסף מלבד זאת. אני נוטל כ3 שבועות את המשחה בנזמיצין טופיקל ג'ל וגם את הכדורים מינוציקלין 50 מ"ג (2 כדורים ביום). בינתיים אני לא רואה שיפור. הפצעים נורא מדכאים אותי ומורידים לי את מצב הרוח. מה אני יכול לעשות? תודה רבה..

18/03/2008 | 23:23 | מאת:

הטיפול במינוצין מתחיל לעזור בדרך כלל רק כעבור 2-3 חדשים לפחות וזאת בתנאי שהמינון מתאים לחומרת המצב שלך ! בנוגע למצב רוחך אין לי אלא להציע לך להתעודד כי בסופו שלהתהליך בין אם זה בעזרת הטיפול הזה ובין יהיה צורך להחליף לך את הטיפול , בסוף הכל יסתדר !