רופאת משפחה לא עזרה לי

דיון מתוך פורום  רפואת עור

09/03/2008 | 22:43 | מאת: מרב

הייתי אצלה הבוקר. נתנה לי תרופה אנטיאלרגית חזקה (טלפסט) ובכל זאת מגרד נורא. אולי בכל זאת מישהו יענה ויגיד מה זה עוד יכול להיות חוץ מאלרגיה..?

10/03/2008 | 15:10 | מאת: תמיר

היי מרב. שוב אני אגיד שאני לא רופא ולא כלום, סתם מבאס אותי לשמוע שאת סובלת... העצה הבאה שלי היא אחת משתיים - לחזור לרופאת המשפחה, לאמר לה שהתרופה לא עזרה ולשאול מה לעשות, אפשר גם לבקש ממנה הפניה לרופא עור. או לפנות ישירות לרופא עור, דרך קופת החולים שלך. בהצלחה ושתהיי בריאה.