שאלה בקשר לטיפול שקיבלתי ..

דיון מתוך פורום  רפואת עור

02/03/2008 | 12:41 | מאת: שרון

היי !! קניתי קרם חדש לפנים והוא עשה לי פריחה על חלק מהפנים.. מן פצעונים קטנים הייתי אצל קוסמטיקאית והיא אמרה לי שאני צריכה ללכת לקחת מרופא ור משחה שתרגיע את המקום. הוא הביא לי את המשחה ELOCOM בנוסף הוא הביא לי כדורים לקחת במשך חודש!! LORATADIN זה נראה לי ממש מוגזם לקחת במשך חודש כדורים , ובכלל אם המשחה מעבירה את זה ואני מחליפה את הקרם בשביל מה הכדורים !??! האם הכרחי לקחת אותם ? ועוד לתקופה כזאת ? יש לציין שאני נגד תרופות בכלל וממש מפריע לי לקחת כדורים או כל אנטיביוטיקה אחרת

03/03/2008 | 17:50 | מאת:

הטיפול שקיבלת הוא נגד אלרגיה ודלקת. אם הפריחה חלפה אין צורך בהמשך הטיפול. חשוב מאוד- לא להשתמש באלוקום על הפנים יותר משבוע רצוף.