נגישות
נגישות

כתמי שמש והריון

דיון מתוך פורום  רפואת עור

21/02/2008 | 18:23 | מאת: חווה

ברצוני לשאול האם טיפול פוטו רג'וביניישן להסרת כתמי שמש והריון לבהירי עור יעיל? האם יש לו תופעות לוואי? האם הוא יעיל להעלמת קמטוטים במחשוף? האם יש סיכון לטיפול כזה בפנים או במחשוף? האם הוא מומלץ? האם מישהי ממשתתפי הפורום עברה טיפול כזה ויכולה לספר על תוצאותיו?

לקריאה נוספת והעמקה

טיפול פוטורגוביניישן יעיל לכתמי שמש בגוף ובפנים, פחות יעיל לכתמי הריון. אחת מתופעות הלוואי (הנדירות) של הטיפול היא כוויית חום. במקרים כאלה יכולה להיות אדמומית לזמן רב או כתם חום ונדיר אפילו צלקת. (איזור המחשוף רגיש במיוחד להצטלקות). אבל בסה'כ זה טיפול בטוח למדי ומקובל.